Η Δήμου Λίνα αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (2005) και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (T.E.E) από το 2005.
Δούλεψε στη Θεσσαλονίκη, και οι κυριότεροι τομείς που δραστηριοποιήθηκε είναι αυτοί του σχεδιασμού κτηρίων κατοικίας και εξειδικευμένων μεταλλικών κτηρίων (βιομηχανία, logistics κ.λ.π.)
Στα τέλη του 2010 ιδρύει σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Ζαχαρία Κεχαγιόγλου το αρχιτεκτονικό γραφείο «more…architecture» με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Ο Κεχαγιόγλου Ζαχαρίας (Θεσσαλονίκη, 1973) αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1997) και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (T.E.E) από το 1998.
Απέκτησε μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας σε γνωστά αρχιτεκτονικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε καταξιωμένους αρχιτέκτονες, ξεκινώντας από την εποχή που ήταν ακόμη φοιτητής. Οι κυριότεροι τομείς που δραστηριοποιήθηκε είναι αυτοί της αποκατάστασης και επανάχρησης κτηρίων, του σχεδιασμού κατοικίας, επαγγελματικών χώρων (χώροι διασκέδασης, εστίασης, ξενοδοχεία κ.λ.π.) και εξειδικευμένων μεταλλικών κτηρίων (βιομηχανία, logistics κ.λ.π.)
Στα τέλη του 2010 ιδρύει σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Λίνα Δήμου το αρχιτεκτονικό γραφείο “more…architecture” με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
βιογραφικό σημείωμα